GASTENBOEK

16 gedachten over “GASTENBOEK

 1. Lieve Wies, Wat is de site prachtig geworden, wat knap van Ad! En wat heerlijk om al dat prachtige werk zo te kunnen bewonderen. Ik hoop dat er velen van zullen genieten! Liefs, Vanessa

 2. Hoi Wies,

  Het schilderij wat jij gemaakt hebt voor mijn vrouw Jannie heeft diepe indruk achtergelaten,
  Op 2 augustus hebben mijn zoon Tim en ik het haar gegeven, daarna zijn wij op vakantie gegaan, maar bij deze dus, FANTASTISCH.
  Bedankt voor alles.

  Martin en Tim Huppertz

 3. Ik ben een tante van Jeannette Wolswinkel en heb zaterdag 4/10—2014 de Artiplu expositie bezocht in Leusden en vele mooie werken gezien. Zojuist uw website bekeken en ben zeer onder de indruk van uw prachtige werk en diversiteit mijn complimenten hier voor .
  Veel succes .

  Groetjes Atty

 4. Dag Wies,ik was in de Marcuskerk en wat heb ik genoten.Gelijk je site opgezochten al het moois bekeken.De boslaan in de Treek schitterend.Wat zijn je Aquarellen helder van kleur!!!Graag mag ik ook schilderen,maar ik kan er niet aan tippen.
  H.Gr Nel

 5. Are you seeking to recover money lost to crypto scammers, recover from wallet hackers, recover fromĀ  fake binary option investors, recovery of money lost to any form of online scam. reach out to QUADHACKED@GMAIL.COM urgently and get your funds back, he is the only legit specialist that was able to help me and for this I’m forever gratefulĀ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *